Vacature als grondwerker gezocht? Wees welkom bij Wegenwerken De Moor!

  Ben je op zoek naar een interessante vacature als grondwerker, dan ben je bij Wegenwerken De Moor aan het juiste adres. Om te bouwen aan de wegen van de toekomst zijn wij namelijk voortdurend op zoek naar nieuw talent.

  Wat houdt de vacature als grondwerker in?

  Momenteel hebben we bij Wegenwerken De Moor twee vacatures die jou als grondwerker op het lijf geschreven zijn. Enerzijds zoeken we een buizenlegger, die zich vooral specialiseert in het plaatsen van buizen en inspectieputten, maar ook aansluitingen maakt en funderingen, boordstenen of deksels plaatst. Een veelzijdige job, die zich voornamelijk in de open lucht afspeelt. Bovendien werk je steeds in een hecht team met collega’s waarop je echt kan rekenen.

  Anderzijds is er ook nog de openstaande job als wegenwerker, waarbij de focus nog meer ligt op de aanleg van rioleringen en wegen. Belangrijk om weten, is echter dat een functiebeschrijving binnen ons bedrijf niet limitatief is. Heb jij nog andere specifieke kwaliteiten of interesses? We leggen ons oor graag te luisteren om jou een takenpakket op maat te kunnen aanbieden. Onze vacature als grondwerker vul je op die manier deels zelf in. 

  Voorwaarden en voordelen van onze vacature als grondwerker

  Om te voldoen aan onze vacature als grondwerker ben je in het bezit van een eigen rijbewijs en heb je een goede kennis van de Nederlandse taal. Relevante ervaring in de sector is uiteraard een pluspunt, maar jouw stiptheid en enthousiasme om bij te leren zijn minstens even belangrijk.

  In ruil voor dat enthousiasme bieden wij een mooi loon volgens paritair comité 124. Bovendien werk je in de eigen regio. Wij zijn namelijk actief op zoek naar collega’s die in de buurt van Wetteren wonen en voeren ook alleen werkzaamheden uit in de driehoek Gent-Brussel-Ronse. Op die manier beperken we het woon-werkverkeer en mogelijke files.

  Awardwinnend, dynamisch en familiaal team

  Wegenwerken De Moor is een familiebedrijf met sterke waarden. Bovendien beschikken we over een dynamisch team, waarin het leuk vertoeven is. Een team dat bovendien ook awardwinnend werk levert. Zo kregen wij eerder al een Minder Hinder-award, vanwege het respect dat we tonen voor de omgeving tijdens onze werkzaamheden. In 2023 volgde ook de ‘Pingquïn Award’ tijdens de Aquafin Awards. Een ideale werkomgeving dus voor ambitieuze grondwerkers … zoals jij!

   

  Zoek je een vacature als grondwerker en woon je in de buurt van Wetteren?
  Aarzel dan niet langer, maar neem contact op met Wegenwerken De Moor.

   

  We zetten kwaliteit centraal. Daarom werken we alleen met de beste mensen en het beste materieel.

  Wegenwerken De Moor beschikt over een ruim machinepark, waardoor we vlot en snel inzetbaar zijn. Die investering is een teken van stabiliteit en een bewijs van groei.