Reken op De Moor voor het uitvoeren van je projecten in Wetteren en omgeving

  Dat Wegenwerken De Moor  al tientallen jaren gespecialiseerd is in het aanleggen van nieuwe wegen, is vast geen geheim. Wist je echter dat je ons awardwinnend team ook kan inschakelen voor andere grond- en rioleringswerken in Wetteren en omgeving? We vertellen je er graag meer over.

  Specialisatie in grootschalige grondwerken

  Hoewel de focus van Wegenwerken De Moor steeds op de wegenbouw zal liggen, hebben wij ook met aanvullende omgevingswerken en grondwerken heel wat ervaring. Ons machinepark is door de jaren heen dan ook sterk geëvolueerd, wat ons toelaat om diverse werkzaamheden tot een goed einde te brengen. We geven je graag enkele concrete voorbeelden ter illustratie.

  Wil je voor jouw winkel of bedrijf een parking laten aanleggen, dan kan je op ons rekenen om grond te nivelleren. Met Wegenwerken De Moor hebben we de nodige expertise in huis om de juiste niveaus te bepalen en een perfecte afwatering te voorzien. Vervolgens kunnen we  een volledige parking voor jou voorzien, eventueel zelfs aangevuld met wegmarkeringen, groenzones of andere omgevingswerken. Ook een volledig bedrijventerrein aanleggen behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard zorgen wij ook voor stevige funderingen en eventueel goten of kantstroken, net zoals we de bestaande asfalt- of betonlaag voor jou kunnen verwijderen. Net zoals bij onze wegenwerken geniet je dus van een service waarbij ontzorging van A tot Z centraal staat.

  Naast de opdrachtgevers zelf, zijn het vaak bouwbedrijven die een beroep doen op onze grondwerken. Zo zijn we sterk vertrouwd met het aanleggen van de omgeving rond diverse soorten gebouwen. Indien dit van toepassing is, kunnen onze werkzaamheden uiteraard gecombineerd worden met rioleringswerken. Kort samengevat kan je Wegenwerken De Moor dus inschakelen voor diverse soorten grootschalige grondwerken in regio Wetteren. Voor kleine werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld de voorbereiding voor het aanleggen van een terras bij je thuis of het uitgraven van een put voor een trampoline, verwijzen wij graag door naar collega’s die zich hierin gespecialiseerd hebben.

  Grondwerken in Wetteren en omgeving

  Wegenwerken De Moor is gevestigd in Wetteren en dus kun je zeker op ons rekenen voor bovenstaande grondwerken in regio Wetteren. Bij interesse kan je dan ook steeds vrijblijvend contact opnemen. Zoals bij onze wegenwerken, voeren we uitsluitend grondwerken uit in de driehoek Gent-Brussel-Ronse. Op die manier vermijden we de verkeersdrukte, zijn we steeds snel ter plaatse op de werf en beperken we het woon-werkverkeer voor onze eigen medewerkers.

  Zoek je daarentegen geen partner voor je grondwerken in regio Wetteren, maar wil je wél zelf bijdragen aan deze projecten? Ook dat kan bij Wegenwerken De Moor. In ons team is er namelijk altijd ruimte voor gedreven grondwerkers uit de buurt. Aarzel in dat geval niet om een kijkje te nemen op onze vacaturepagina.

  We zetten kwaliteit centraal. Daarom werken we alleen met de beste mensen en het beste materieel.

  Wegenwerken De Moor beschikt over een ruim machinepark, waardoor we vlot en snel inzetbaar zijn. Die investering is een teken van stabiliteit en een bewijs van groei.